Kuukausi lähtöön – katso Pikavuoro-traileri!

Pikavuoro Koreaan lähtee liikkeelle Bangkokista 5. päivä joulukuuta. Siihen on laskelmieni mukaan enää 31 yötä.

Viimeistään nyt on aika virittäytyä oikealle taajuudelle. Katso siis alta Pikavuoro-traileri! Tarjolla on ainutlaatuista, ennen julkaisematonta materiaalia – niin huippuhetkiä kuin aallonpohjiakin!

http://www.youtube.com/watch?v=rt1Cwd0lAvA

Näihin nostalgissävytteisiin, joskin riemunsekaisen odottavaisiin tunnelmiin päättyy myös tältä erää oma pestini blogin peräsimessä.

Teidän lukijoiden joukkoon liityn kuitenkin mitä luottavaisimmin mielin. Yhtä miestä sota nimittäin ei kaipaa. Naisen se sen sijaan eittämättä tarvitsee.

Ainakin Korean-etapin ajaksi ruoriin tarttuukin uusi pikavuororeportteri, Mirka, joka luotsaa blogilaivueen – totuttuun tapaan – kohti ääretöntä ja sen yli.

Pikavuororeportterit ja koulutustuokio
Uuden pikavuororeportterin perehdyttäminen ei ollut yksinkertainen projekti. Onneksi Mirka pysyi kuitenkin hyvin kärryillä.

Muunkinlaisia uudistuksia on lähitulevaisuudessa luvassa. Niiden tähtäimenä on entisestään parantaa kotisohvalaisten pikavuorokokemusta.

Dramatiikantajuisena reportterinretkuna en kuitenkaan tässä vaiheessa paljasta liikaa. Parempi jättää jotain arvailujen varaan, kommentoisi äitinikin.

Pitemmittä puheitta, lyhyesti ja ytimekkäästi: kiitos! Toivottavasti ilo oli molemminpuolinen.

Uluru ja Kalle
Moikka! Nähdään kommenttiboksissa ja Facebookissa!

Pysytään kanavalla,
Kalle

  1. Pikavuoro-blogi on tuonut paljon iloa harmaaseen arkeeni. Me lukijat olemme paitsi päässeet tutustumaan kiinnostaviin paikkoihin, myös ennen kaikkea saaneet olla mahtavien pikavuorolaisten matkassa mukana! Kiitos Kalle loistavasta raportoinnista ja paljon onnea tuleviin haasteisiin!

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy