Lähtötunnelmaa tossuissa

Tasan viikko lähtöön, aletaan olla jännän äärellä! Se taitaa olla aika kaivaa reissukassit tuulettumaan, hinata matkavakuutukset tappiin ja alkaa viritellä istumalihaksia virkeiksi Ajokin penkkejä varten.

Bussi on siis menestyksekkäästi katsastettu, viisumiasiat hoidossa ja laivaliput taskussa. Karavaani lähtee liikkelle perinteisesti Salon torilta, lauantaina 2.9 klo 8.30, jolloin matkalaisille voi tulla huikkaamaan vielä viimeiset reissutoivotukset ja tuliaisten kinuamiset. Helsingissä meille voi tulla vilkuttamaan Katajanokan terminaalille, jonne saavumme noin klo 10.30. Laiva kohti Tallinnaa lähtee 11.30.

Itse odotan reissulta etenkin Tsernobylin ydinvoimala-alueella vierailua, salaperäistä Transnistriaa ja itselleni täysin vieraissa maissa, Ukrainassa ja Valko-Venäjällä, vierailua. Myös Romanian kiemuraiset vuoristotiet ja komeat maisemat kiinnostavat. Ja mikä ehkä parasta, pääsee taas järmäämään vanhojen pikavuorolaisten kanssa ja tutustumaan uusiin. Kohta mennään!

 

  1. Tsernobyl ja Transnistria, siinäpä omat kiinnostuksen kohteeni näistä tälle matkalle sattuvista. Niin kovasti ne minua vaivasivat, että oli pakko varata lentolippu Kiovaan. Aina sitä noin viikon verran voi pikavuoroilua varten aikaa irroittaa. Jos ei voi, ovat asiat huonosti.

    Nähkäämme siis viikon päästä Ukrainassa!

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy