Laivassa, matkalla kohti Helsinkiä

 

Pe 1.5.2015, merellä välillä Tallinna – Helsinki

No niin. Ajokki royal ajettiin hetki sitten laivaan Tallinnan satamassa ja kyseinen laiva on matkalla kohti Helsinkiä ja Länsisatamaa. Mikään ei mennyt pieleen ja toivottavasti ei enää menekään, sen verran vähän matkaa jäljellä enää on. Purjehdussääkin näyttää olevan tyynehkö, joten en näe miksemme olisi Länsisatamassa aikataulun mukaisesti, parin tunnin päästä puoli kolmelta.

 

150501-1
Meitä jo Tallinnan vastaan tullut entinen pikavuorolainen Alexandra toi mukanaan Ajokin väliaikaiskilvet.

 

150501-2
Suuntana Helsinki. Ajokki ajaa sisään MS Finlandiaan Tallinan satamassa hieman ennen puoltapäivää tänään. Eipä tainnut monikaan uskoa että tämäkin hetki vielä joskus nähdään.

 

 1. Tervetuloa kotosuomeen ja Saloon, matka tehty ja maailma nähty! Mahtava matka ja hienot matkakertomukset KIITOS siitä kaikille kirjoittajille. Erityinen kiitos kuuluu tietysti Janille, kun kaiken tämän junaili, ajoi ja korjasi autoa tarvittaessa.
  Eipähän tämän hienompaa nojatuolimatkaa muualta olisi saanutkaan.
  Finlandia-laivakin oli Tallinnassa sopivasti odottamassa, siis pehmeä lasku…
  Hyvää kesää kaikille myös matkalla mukana olleille, te teitte sen 🙂 Terkkuja pohojanmaalta!

 2. Tosi hieno reissu ja mukava, kun toitte auton vielä takaisin kotimaahan. Olen seurannut jokaisen jutun näiden vuosien aikana. Kiitos näistä kertomuksista !!!

 3. Aivan upeaa ja mahtavaa! Maailman nympäri neljässä vuodessa – tästä saisi erinomaisen romskun aikaan, on niitä turhemmistakin asioista raapustettu 🙂

 4. Oikein paljon onnentoivotuksia kaikille pikavuorolaisille. Eritoten Janille joka teki melkein mahdottomasta totta. Kiitoksia jokaiselle bloginpitäjälle kirjoittelusta ja kuvista, aika ajoin oli kuin itse ois ollut myös reissussa. Ilman mitään hankaluuksia vain parhaat palat päältä nautiskellen.
  Eilen suunnistin kotoa tänne Saloon pojan sohvalle hänen kissojaan pelottelemaan, ollakseni varmasti ajoissa torilla. Se pitää vielä tästä mammuttitautiseksi laajennetusta kaapunnista löytää, onnistuu kyllä jos ei muuten niin sen rouva ( tai herrako lie) G n avulla.

 5. Suurkiitokset Salon Tilausmatkat Oy:lle ja varsinkin Jani Laineelle hienosta ja sitkeästä matkanteosta. Projekti ei varmaankaan ollut taloudellisesti kannattava, mutta mainosarvoa tuottava yhtiöllenne ja toivottavasti paljon.
  Blogia oli nautinnollista seurata sen rehellisyyden ja aitouden ansiosta.
  Nyt harmittaa, kun yksi läppärin suosikki loppuu. (Uutta odottelen) Olen lukenut jokaisen kirjoituksen ja suurimman osan moneen kertaan. Tänään pääsin sisälle tutustumaan legendaariseen bussiinne. Hieno hetki. Siitä kiitokset Tomille.

  Matkalla olo on tärkeintä. Ei päämäärä.

 6. Kiitos!

  Näitä juttuja odotti aina innoissaan kotisohvalle heti eka reissustanne asti. Hienoa rohkeutta ja seikkailunhalua.

  Toivottavasti etelä-amerikka joskus….huilin jälkeen.

 7. Onnittelut ja kiitokset Janille, blogin kirjoittaneille sekä reissussa mukana olleille!
  Olen alusta lähtien seurannut mielenkiinnolla matkojanne ja uskomattomia selviytymisiä!
  Ja toitte vielä bussi-vanhuksen lähtölaituriin.
  Kiitos tarkoista raportoinneista, tuntui välillä, että olen itsekin siellä mukana!

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy