Penang, Kuala Lumpur ja Formulat.

 

Pikavuorobussi löysi viime reissulta tutuksi tulleen parkkipaikan Penangista. Vietimme kolme yötä George Townissa ja majoittauduimme neljässä eri osoitteessa. Itse majoittauduin muutamien matkustajien kanssa Yes -hotellissa. Parkkipaikalla tapasin paikallisen bussikuskin ja kysyin häneltä neuvoa ja hän suositteli Yes hotellia, joka sijaitsi vain kivenheiton päässä parkkialueestamme. Hotelli oli nimensä arvoinen.

Hotellimme Penangissa.
Hotellimme Penangissa.
Paikallisbussilla Penang Hillille.
Paikallisbussilla Penang Hillille.

Otettiin paikallisbussi nro 204 Penang Hillin juurelle, josta pääsi kaapeliautolla ylös. Maisemat olivat hienot ja Penang tuntui ylhäältä käsin varsin suurelta. Ylhäällä Penang Hillillä ei juurikaan ollut mitään kiinnostavaa. Sieltä löytyi moskeija, temppeli, hotelli, pöllömuseo, pomppulinna ja jotain diipadaapaa. Annan pisteet näköalalle sekä ilmastolle. Ylhäällä oli raikas ilma, sekä miellyttävä lämpötila.

Kuva kaapeliautosta.
Kuva otettu kaapeliautosta.
Vanha vaunu.
Vanha vaunu.
Temppeli.
Temppeli.
Voimia.
Voimia.

Viime Pikavuorolla Penangissa ja missä milloinkin tulee sanottua matkustajille että ”ens kerralla sitten”. Viime kerralla oli jäänyt omalta osalta väliin näköalatorni ja se jäi tällä kertaakin. Penangin näköalatorni on remontissa ainakin seuraavat 420 päivää. Tulen tänne vielä uudestaan, viimeistään silloin kun olen avioitunut ja tuon Ajokin lukon Penang Hillille.

Paikalliset lukinneet liittonsa.
Paikalliset lukinneet liittonsa.

Kauheasti ei tullut liikuttua Penangissa. Tarkoitus oli vuokrata fillari, joka jää tälläkin kertaa sinne ”ens kerralle”. Potesin hiukan flunssaa ja niimpä käytin aikaa lähinnä huilailuun. Päivät kulutin ostareilla ja illalla tein kävelylenkkejä. Kävimme myös keilaamassa ja rakkautta sekä menestystä lajiin ei tullut, mutta ihan hauskaa oli.

 

Ruoka paratiisi.
Ruokaparatiisi.
Useita ruokakojuja. Varmasti kaikille jotain.
Useita ruokakojuja, varmasti jotain kaikille.

Kolmen yön jälkeen oli vuoro siirtyä Kuala Lumpuriin. Kyytiin nousi pari uutta Pikauvuorolaista. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :). Matkustettiin 400 kilometriä kahden pysähdyksen taktiikalla.

Nyt ollaan Kuala Lumpurissa aika sikinsokin. Pikavuorolaisia on ympäri keskustaa ja 16 kilometrin päässä keskustasta etelään, Wellness Mines -hotellissa, sekä sen huudeilla. Miksi niin kaukana keskustasta? Käydään Formuloissa kolmena päivänä pe la ja su, ja päästään täältä todella kätevästi radalle ja takaisin. Olen kokenut Kuala Lumpurin ruuhkat ja tällä kertaa yritän jättää ne väliin.

 

Rosberin talli.
Rosbergin talli.

Kuala Lumpurissa siis keskitytään lähinnä koko viikonloppu Formuloihin. Kaikkia meitä ei kuitenkaan moottoriurheilu kiinnosta, vaan osa haluaa pysyä liikkeessä. Aikaisin aamulla kaksi Pikavuorolaista suuntasivat Bruneihin. Siellä he morjestelevat pari päivää sulttaania ja sitten kotiutuvat Suomeen.

Käytiin tänään katsomassa Sepangin radalla harjoitusajoja. Huomenna luvassa aika-ajot ja starttaamme hotellilta paikallista aikaa klo 13:30.

 

Go Kimi Go!
Go Kimi Go!

Seuraavassa postauksessa luvassa kuvia ja pientä raporttia Formulaviikonlopusta.

 

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy