Pikavuoro saapuu Helsinkiin – infoiltapäivä lauantaina 11.8.!

Kippari Laine esittelee karttaansa
Infossa pohditaan muun muassa reittisuunnitelmia – tule esittämään toiveesi!

Pikavuorokippari Jani Laine iloisine kumppaneineen ja värikkäine suunnitelmineen saapuu Helsinkiin lauantaina 11.8. kello 17.

Info pidetään tuttuun tapaan Elielinaukiolla tilausajobussien parkkipaikalla. Laineen ajopelin erottaa muista kaltaisistaan helposti: kylkeä koristaa Salon Tilausmatkat -teksti ja perässä komeilee Pikavuoro maailman ympäri -logo.

Elokuisessa infossa käydään läpi tulevien reissujen aikatauluja sekä reittisuunnitelmia.

Korean-pätkästä kiinnostuneiden kannattaa käydä kurkistamassa etapptiedot Reitti ja aikataulu -sivulta sekä virittäytyä tunnelmaan vaikkapa lukaisemalla Rantapallon opas Kiinaan, jossa tulevalla reissulla vietetään kuukauden päivät.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto
Itsenäisyyspäivänä pikavuoropalaveri pidettiin Penangin saarella Malesiassa.

Amerikoista villiintyneiden sen sijaan kannattaa malttaa vielä hetki. Kuski on nimittäin lupautunut rustaamaan yksityiskohtaisemman reittiluonnostelman aivan lähiaikoina. Se julkaistaan blogissa tottakai tuoreeltaan.

Tiukan faktan lisäksi paikan päällä turistaan hyvin todennäköisesti myös niitä näitä, mikä tekee tapahtumasta mitä oivimman tilaisuuden tutustua tulevaan matkaseuraan.

Paikalle saapunee myös monia pikavuorokonkareita, joiden kokemuksista voi varmasti ammentaa viisauksia myös omaa reissua silmällä pitäen.

Pidemmittä puheitta: kynäilkääpä kalentereihin riittävän isolla elokuun toisen lauantain kohdalle Pikavuoro.

Ja ennen kaikkea: muistakaa saapua paikalle.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy