Puhdistava Langkawi

Langkawilta löytyi tasapaino. Menneisyyden painolasti putosi harteilta. On hyvä olla.

http://www.youtube.com/watch?v=GeL_rcG0pUo

Löytyykö vinkkejä tasapainon säilyttämiseen?

 1. hmm, ei juurikaan tule raportteja? onko Kalle Rantapallon virallinen eli palkallinen raportoija vai harrastuksekseen kirjoittava???
  video klipit on aika naurettavia,toivottavasti niiden tekemisesta ei palkkaa saa.kuitenkin rantapallo.fi on olevinaan ammattimainen nettisivusto.
  jos jutut on samanlaisia,kuka viitsii aikaansa tuhlata,en ainakaan

  1. Kiitos palautteesta Henkka!

   Eilinen tosiaan menikin tekstiviestipäivityksen merkeissä. Pitkähkön lauttamatkan ja yöpymispaikan etsinnän jälkeen puhti ei enää riittänyt tekstikokonaisuuden rakentamiseen. Uunituoreen, Penangin pääkaupunkia Georgetownia käsittelevän tekstin julkaisin muutamia minuutteja sitten – toiveet, vinkit ja kommentit ovat toivottavia myös uuden tuotoksen tiimoilta.

   K

 2. Mun mielestäni Henkan kritiikki oli aikast kohtuutonta shittiä. Täällä on ollut hyviä juttuja, mielenkiintoisia kuvia … ja Henkalle täytyy sanoa, ettei tätä plogia tartte avata, jos ei kiinnosta.

  Kallelle tsemppiä jatkoonkin – joskus on fiilistä kirjoittaa enempi ja joskus vähempi. Me suurin osa lukijoista kyllä ymmärrämme sen.

  Mukavaa matkantekoa ja odotellaan taas uussi jutui ja kuvei ….

 3. Moro Tampereelta!

  Sain tämän sivuston tietooni eräältä matkaseurueeseenne kuuluvalta. Jutut on oikein hyviä. Tuon puolen maailman menoon on helpompi siirtyä jos on alueella itse joskus käynyt. Henkka ei ilmeisesti ole sillä sivulla maiilmaa matkaillut. Epäilen onko kokonaisuudessaan niin hirveästi reissannut. Jos Henkka pystyy parempaan tuotantoon matkakertomuksissa, niin suosittelen kyllä miehen palkkaamista.

  Jatkakaa pojat samaan tyyliin!

  Oikein hyvää reissun jatkumista ja voimia matkata!

  Tapsa

 4. Kusitko Henkka duunihaastattelun tohon reportterin hommaan Rantapallolle vai saitko loskat naamalle Suomessa? Sä voit vaikka lukee niitä Finnmatkojen hotelliesitteitä. Niist saat enemmän irti..

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy